Ambachtelijk gemaakte kaarsen

De Kaarserij is al meer dan dertig jaar producent van kaarsen. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en gespecialiseerd in het maken en decoreren van zuivere waskaarsen. Onze kaarsen worden nog steeds op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. De Kaarserij staat hierdoor garant voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Onze eigen ontwerpafdeling draagt zorg voor een constante vernieuwing van ons uitgebreide assortiment. Alle decoraties worden in ons kunstwasatelier met de hand vervaardigd en op de kaars aangebracht. De getekende afbeeldingen worden via een speciaal procedé op de kaars overgebracht en daarna overgedompeld met een waslaag.

Uitgebreide catalogus en verkooppunten

In onze uitgebreide catalogus vindt u een groot assortiment gelegenheidskaarsen voor geboorte, huwelijk, jubilea enzovoort.

Sinds 1 januari 2011 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de firma Kunst Adelt uit Maastricht. Deze firma is sinds jaar en dag gespecialiseerd in geboorte- en huwelijkskaartjes. Dit geeft u de mogelijkheid om een doop- of huwelijkskaars te verkrijgen met dezelfde afbeelding. Deze kaarsen zijn in de catalogus duidelijk kenbaar. Een link naar de website van Kunst Adelt vindt u elders op deze pagina.

Personalisatie

Al onze kaarsen kunnen door de winkelier gepersonaliseerd worden. Hierdoor wordt de kaars een persoonlijk aandenken of cadeau.

De Kaarserij opereert uitsluitend als producent/groothandel en onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de winkels vermeld op deze website. Een overzicht vindt u onder het kopje "winkels".

Mocht u, als winkelier, interesse hebben in ons product. Neem dan gerust contact met ons op.